We bieden een uniek programma waarin je als team aan de slag gaat om na te denken over de groei en ontwikkeling van je organisatie. En dat doen we door je mee te nemen naar de Roots van Food.
In een bijzondere dag midden in de prachtige natuur van de Food Valley Veluwe zal je met je team in enkele intensieve sessies een tijdreis maken door de geschiedenis van voedsel en hoe dat zich vertaalt naar de ingrediënten die nodig zijn voor de ontwikkeldoelen van jullie organisatie.
Programma
Deze dag zit vol met uitdaging, samenwerken, fysiek en mentaal aan de slag gaan en ondertussen genieten en verbinden met elkaar en de natuur.
Je zult elkaar op een andere manier leren kennen en ontdekken welke waarde elk teamlid meebrengt om het team als geheel sterker te maken.
Natuurlijk zal deze dag een culinair feestje zijn, maar vooral een gelegenheid om inhoudelijk te groeien als team en organisatie.
Ontwikkel je vaardigheden
- Inspiratie door te leren over prehistorische en middeleeuwse bereidingswijzen
- Bereiden van ambachtelijke oerbrood voor een heerlijke lunch met streekproducten
- Sessie over hoe je ‘kookt’ met de ingrediënten van een succesvolle organisatie
- Bereiden van een langzaam garende wildstoof met groenten uit vervlogen tijden
Locatie
VeluweAantal personen
8-30 personenDuur
4 uurKosten
vanaf 60 euroLaten we het concreet maken
Ben je enthousiast over onze aanpak en overweeg je ons voor je team in te zetten? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we zoveel mogelijk impact mogelijk kunnen maken voor jouw team. Download de brochure en maak een afspraak met ons om jouw wensen door te nemen.
Na een intake met jou bereiden we deze teamdag op maat voor, en zullen we elementen uit de ontstaansgeschiedenis, missie en nabije doelen van jullie organisatie integreren in onze sessies. Hierdoor krijgt de dag de impact die jullie zoeken en zul je ervaren dat de medewerkers in de periode na deze teamdag zich op een andere manier zullen inspannen voor het gezamenlijke succes.